Jun. 12th, 2017

marahmarie: my initials (MM) (Default)

ETA: asked.

--ask around for s2 to move (back to) Top link from $this->print_body(); to $this->print_module_section("two"); - specifically, it should land right after .module-section-two but still within the same code block. More specifically, it should land after .module-section-two but before <div style="clear:both"> in the HTML above the footer (find screencap showing exactly where, if you post this).

This could fail spectacularly, but based on what I see in the live HTML editor, if I move the link where I say it should work and it actually works, it'll clear the page entirely on resized/mobile CSS (and on pages with very little content, which it currently can't clear even with CSS hacks) and stay where I put it - a 3-for-1 which, so far, has not been doable any other way.

marahmarie: Cockroaches get cancer, too (cigarettes)

ETA2, 6-14-17: Request filed.

ETA, next night: Definitely need to report or at least ask about this over in Support; I tested my page in Pingdom last night and both recent icons I used in posts came up with the same file number, again, which rules out my computer as the cause. Got a screencap of Pingdom reporting them as such.


In this delightful bug, if you go to the Upload icons page and right-click/Save Image As, any icon you choose saves with the same image name: 440557.png. I mean, they all do. This in Firefox latest on Windows 10; you're mileage may vary and if it does, I'd like it if you let me know (I do have other accounts I can test this in, which I have not done yet) before I file a support request, which is still a ways off.

Testing the Update page as I write this, if I click the icon next to my username in the upper right hand corner (using the default site skin, I think it's called Tropo) the file saves with the same name, 440557.png. So all the icon images have the same name. I mean, I *think* this counts as a bug, that all the icons have the same names/numbers, so I'm thinking of reporting it.

What I'm testing here is a different icon than my default to see if posts show different icons with the same image number as well (probably will; post Preview page shows the same image number on right-click/View Image); this post can also double as a reminder to report this, eventually.